Aangepaste corona-maatregelen

Na de persconferentie van vrijdag 26 november hebben wij in ons corona-beleid een wijziging moeten doorvoeren. Wij volgen hiermee het beleid van de basisscholen en de kinderopvang. 

Bij kinderen in de leeftijdsgroep 4 tot 12 jaar met (lichte) verkoudheidsklachten wordt de afspraak in de praktijk omgezet naar een tele-logopedie afspraak. Dit betekent dat de afspraak met uw kind en u via video-bellen zal plaatsvinden. Dit is heel eenvoudig en u hoeft hiervoor niets te installeren op uw computer/laptop/telefoon/tablet; uw logopedist zal u uitleggen hoe het werkt. 

Kinderen tot en met 3 jaar mogen wel naar de praktijk komen met verkoudheidsklachten (zoals loopneus, neusverkoudheid, niezen en/of keelpijn), als ze af en toe hoesten en/of met bekende chronische luchtwegklachten, astma of hooikoorts zonder koorts en/of benauwdheid;

Als uw kind 4 jaar of ouder is en hij of zij heeft (lichte) verkoudheidsklachten, neem dan telefonisch contact met ons op via 0597-432265 of stuur een e-mail naar info@logopedieoldambt.nl. Uw logopedist zal dan uitleg geven over de tele-logopedie afspraak. 

Met deze maatregel willen we u, onze andere (oudere of kwetsbare) bezoekers en onszelf beschermen. Wij hopen op uw begrip. 

Aangepaste corona-maatregelen

Bekijk ook

Opening feestdagen 2023

De praktijk is gesloten op 25 en 26 december en op 1 januari 2024.  Het team van Logopediepraktijk Oldambt wenst u fijne dagen en een goed en gezond 2024! Vriendelijke groet, Jelle, Tineke, Jacobien, Ingrid, Stèphanie & Lissy
Lees het hele bericht

De week van de Afasie

Deze week is het de week van de Afasie. Logopediepraktijk Oldambt behandelt ook mensen met afasie. RTV Noord heeft hierover een artikel geschreven die wij graag met u delen.
Lees het hele bericht

Vacature

Wij hebben een vacature!
Lees het hele bericht