Aangepaste corona-maatregelen

Na de persconferentie van vrijdag 26 november hebben wij in ons corona-beleid een wijziging moeten doorvoeren. Wij volgen hiermee het beleid van de basisscholen en de kinderopvang. 

Bij kinderen in de leeftijdsgroep 4 tot 12 jaar met (lichte) verkoudheidsklachten wordt de afspraak in de praktijk omgezet naar een tele-logopedie afspraak. Dit betekent dat de afspraak met uw kind en u via video-bellen zal plaatsvinden. Dit is heel eenvoudig en u hoeft hiervoor niets te installeren op uw computer/laptop/telefoon/tablet; uw logopedist zal u uitleggen hoe het werkt. 

Kinderen tot en met 3 jaar mogen wel naar de praktijk komen met verkoudheidsklachten (zoals loopneus, neusverkoudheid, niezen en/of keelpijn), als ze af en toe hoesten en/of met bekende chronische luchtwegklachten, astma of hooikoorts zonder koorts en/of benauwdheid;

Als uw kind 4 jaar of ouder is en hij of zij heeft (lichte) verkoudheidsklachten, neem dan telefonisch contact met ons op via 0597-432265 of stuur een e-mail naar info@logopedieoldambt.nl. Uw logopedist zal dan uitleg geven over de tele-logopedie afspraak. 

Met deze maatregel willen we u, onze andere (oudere of kwetsbare) bezoekers en onszelf beschermen. Wij hopen op uw begrip. 

Aangepaste corona-maatregelen

Bekijk ook

Voorstelling bibliotheek Winschoten

GRATIS VOORSTELLING VOOR KINDEREN VAN 2 - 8 JAAR DOOR THEATER PANNENKOEK
Lees het hele bericht

Adreswijziging locatie Winschoten

Met ingang van 3 augustus 2022 is onze hoofdlocatie gevestigd binnen gezondheidscentrum Emmaheerdt te Winschoten. 
Lees het hele bericht

Opening zomervakantie 2022

De praktijk is gedurende de zomervakantie gewoon geopend en telefonisch bereikbaar. Het kan natuurlijk voorkomen dat de telefoon niet wordt opgenomen, omdat wij op dat moment even afwezig zijn of aan het behandelen zijn. U kunt in dat geval gerust een voi…
Lees het hele bericht