Aanmelden voor Logopedie

Op maandagochtend zijn wij tussen 09:00 en 12:15 uur telefonisch bereikbaar indien u uzelf, uw partner of uw kind wil aanmelden voor logopedie. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier via de knop 'contact' rechts bovenaan onze website. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@logopedieoldambt.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Indien u niet in de gelegenheid bent om op maandagochtend contact met ons op te nemen, dan kunt u ons op andere werkdagen ook bereiken. Omdat wij aan het behandelen zijn, zullen we een terugbel-afspraak met u maken om de aanmelding uitgebreid met u door te kunnen nemen. Voor overige vragen kunt u ons uiteraard bellen of mailen. 

Aanmelden voor Logopedie

Bekijk ook

Vrijdag 16 juli zijn wij niet bereikbaar

De praktijk is de gehele zomervakantie 2021 geopend, met uitzondering van vrijdag 16 juli. Op deze dag is de praktijk dicht. U kunt natuurlijk een voicemailbericht inspreken en/of een e-mail sturen naar info@logopedieoldambt.nl Wij nemen zo snel mogelijk…
Lees het hele bericht

Opening zomervakantie 2021

De praktijk is gedurende de zomervakantie gewoon geopend en telefonisch bereikbaar. 
Lees het hele bericht

"Hoe was het op school vandaag?"

In dit interessante stuk (zie link) wordt in gegaan op hoe we de vraag 'hoe was het op school?' op een andere manier zouden kunnen stellen aan ons kind. 
Lees het hele bericht