Aanmelden voor Logopedie

Op maandagochtend zijn wij tussen 09:00 en 12:15 uur telefonisch bereikbaar indien u uzelf, uw partner of uw kind wil aanmelden voor logopedie. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier via de knop 'contact' rechts bovenaan onze website. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@logopedieoldambt.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Indien u niet in de gelegenheid bent om op maandagochtend contact met ons op te nemen, dan kunt u ons op andere werkdagen ook bereiken. Omdat wij aan het behandelen zijn, zullen we een terugbel-afspraak met u maken om de aanmelding uitgebreid met u door te kunnen nemen. Voor overige vragen kunt u ons uiteraard bellen of mailen. 

Aanmelden voor Logopedie

Bekijk ook

"Hoe was het op school vandaag?"

In dit interessante stuk (zie link) wordt in gegaan op hoe we de vraag 'hoe was het op school?' op een andere manier zouden kunnen stellen aan ons kind. 
Lees het hele bericht

Opening praktijk

Premier Rutte kondigde vanavond (14 december) een lockdown aan. Logopedie behoort tot de medische contactberoepen die uitgezonderd zijn van de lockdown. Dat betekent dat de praktijk open blijft met uiteraard de geldende maatregelen. Indien u vragen heeft …
Lees het hele bericht

Openingstijden in de kerstvakantie

De praktijk is gesloten van vrijdag 25 december t/m vrijdag 1 januari. Vanaf maandag 4 januari zijn wij weer geopend en telefonisch bereikbaar.
Lees het hele bericht