Aanmelden voor Logopedie

Op maandagochtend zijn wij tussen 09:00 en 12:15 uur telefonisch bereikbaar indien u uzelf, uw partner of uw kind wil aanmelden voor logopedie. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier via de knop 'contact' rechts bovenaan onze website. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@logopedieoldambt.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Indien u niet in de gelegenheid bent om op maandagochtend contact met ons op te nemen, dan kunt u ons op andere werkdagen ook bereiken. Omdat wij aan het behandelen zijn, zullen we een terugbel-afspraak met u maken om de aanmelding uitgebreid met u door te kunnen nemen. Voor overige vragen kunt u ons uiteraard bellen of mailen. 

Aanmelden voor Logopedie

Bekijk ook

Opening feestdagen 2023

De praktijk is gesloten op 25 en 26 december en op 1 januari 2024.  Het team van Logopediepraktijk Oldambt wenst u fijne dagen en een goed en gezond 2024! Vriendelijke groet, Jelle, Tineke, Jacobien, Ingrid, Stèphanie & Lissy
Lees het hele bericht

De week van de Afasie

Deze week is het de week van de Afasie. Logopediepraktijk Oldambt behandelt ook mensen met afasie. RTV Noord heeft hierover een artikel geschreven die wij graag met u delen.
Lees het hele bericht

Vacature

Wij hebben een vacature!
Lees het hele bericht