Aanmelden voor Logopedie

Op maandagochtend zijn wij tussen 09:00 en 12:15 uur telefonisch bereikbaar indien u uzelf, uw partner of uw kind wil aanmelden voor logopedie. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier via de knop 'contact' rechts bovenaan onze website. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@logopedieoldambt.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Indien u niet in de gelegenheid bent om op maandagochtend contact met ons op te nemen, dan kunt u ons op andere werkdagen ook bereiken. Omdat wij aan het behandelen zijn, zullen we een terugbel-afspraak met u maken om de aanmelding uitgebreid met u door te kunnen nemen. Voor overige vragen kunt u ons uiteraard bellen of mailen. 

Aanmelden voor Logopedie

Bekijk ook

Mondkapjes in de praktijk

Wij vragen onze volwassen patiënten en ouders van kinderen om een mondkapje te dragen in onze wachtkamers en behandelruimtes. Indien u geen mondkapje mee heeft, kunnen wij u mondkapje aanbieden. 
Lees het hele bericht

Verkouden en naar de logopedist? (aangepast 08-09-2020)

Er zijn nieuwe richtlijnen die wij volgen als uw kind verkouden is. Onder bepaalde omstandigheden mag uw kind namelijk gewoon naar de praktijk komen. Als uw kind verkouden is, neem dan contact met ons op voor overleg. Dit kan telefonisch via 0597-432265 e…
Lees het hele bericht

Logopediepraktijk Oldambt zet haar deuren weer open!

Wij zijn blij u te laten weten dat het weer mogelijk is om af te spreken op onze praktijklocaties. Daarbij hanteren wij een aantal maatregelen en afspraken voor uw en onze veiligheid. Deze kunt u hieronder lezen. Wij bieden nog steeds therapie op afstand …
Lees het hele bericht