Er gaat wat veranderen!

Op 31 december aanstaande trekt Anja Korteweg, logopedist, stottertherapeut en praktijkhouder voor het laatst de deur achter zich dicht van Logopediepraktijk Oldambt. Na 33 jaar gewerkt te hebben als logopedist-stottertherapeut stopt zij met haar werkzaamheden.

Logopediepraktijk Oldambt zal worden voortgezet door Jelle Wagenaar, logopedist-stottertherapeut, en het team van enthousiaste collega’s Tineke Miedema, Marthe Smit Duyzentkunst, Jacobien van Eerden en Pascal Lieben. Pascal neemt de werkzaamheden van Gerdi Koeleman over, die een baan in Hoogezand heeft gevonden.

Logopediepraktijk Oldambt is met specialisaties in stottertherapie, logopedie bij ziekte van Parkinson, behandeling van lees- en spellingproblemen en natuurlijk de behandeling van spraak -, taal – en stemproblemen een begrip in de gemeente Oldambt voor jong en oud. De praktijk heeft verschillende vestigingen in Winschoten, Scheemda, Oostwold, Bad Nieuweschans, Finsterwolde en Drieborg.

De logopedisten van Logopediepraktijk Oldambt zetten met kennis en plezier hun werkzaamheden voort! U kunt ons vinden via onze website www.logopedieoldambt.nl

Bekijk ook

Opening feestdagen 2023

De praktijk is gesloten op 25 en 26 december en op 1 januari 2024.  Het team van Logopediepraktijk Oldambt wenst u fijne dagen en een goed en gezond 2024! Vriendelijke groet, Jelle, Tineke, Jacobien, Ingrid, Stèphanie & Lissy
Lees het hele bericht

De week van de Afasie

Deze week is het de week van de Afasie. Logopediepraktijk Oldambt behandelt ook mensen met afasie. RTV Noord heeft hierover een artikel geschreven die wij graag met u delen.
Lees het hele bericht

Vacature

Wij hebben een vacature!
Lees het hele bericht