Er gaat wat veranderen!

Op 31 december aanstaande trekt Anja Korteweg, logopedist, stottertherapeut en praktijkhouder voor het laatst de deur achter zich dicht van Logopediepraktijk Oldambt. Na 33 jaar gewerkt te hebben als logopedist-stottertherapeut stopt zij met haar werkzaamheden.

Logopediepraktijk Oldambt zal worden voortgezet door Jelle Wagenaar, logopedist-stottertherapeut, en het team van enthousiaste collega’s Tineke Miedema, Marthe Smit Duyzentkunst, Jacobien van Eerden en Pascal Lieben. Pascal neemt de werkzaamheden van Gerdi Koeleman over, die een baan in Hoogezand heeft gevonden.

Logopediepraktijk Oldambt is met specialisaties in stottertherapie, logopedie bij ziekte van Parkinson, behandeling van lees- en spellingproblemen en natuurlijk de behandeling van spraak -, taal – en stemproblemen een begrip in de gemeente Oldambt voor jong en oud. De praktijk heeft verschillende vestigingen in Winschoten, Scheemda, Oostwold, Bad Nieuweschans, Finsterwolde en Drieborg.

De logopedisten van Logopediepraktijk Oldambt zetten met kennis en plezier hun werkzaamheden voort! U kunt ons vinden via onze website www.logopedieoldambt.nl

Bekijk ook

Voorstelling bibliotheek Winschoten

GRATIS VOORSTELLING VOOR KINDEREN VAN 2 - 8 JAAR DOOR THEATER PANNENKOEK
Lees het hele bericht

Adreswijziging locatie Winschoten

Met ingang van 3 augustus 2022 is onze hoofdlocatie gevestigd binnen gezondheidscentrum Emmaheerdt te Winschoten. 
Lees het hele bericht

Opening zomervakantie 2022

De praktijk is gedurende de zomervakantie gewoon geopend en telefonisch bereikbaar. Het kan natuurlijk voorkomen dat de telefoon niet wordt opgenomen, omdat wij op dat moment even afwezig zijn of aan het behandelen zijn. U kunt in dat geval gerust een voi…
Lees het hele bericht