Er gaat wat veranderen!

Op 31 december aanstaande trekt Anja Korteweg, logopedist, stottertherapeut en praktijkhouder voor het laatst de deur achter zich dicht van Logopediepraktijk Oldambt. Na 33 jaar gewerkt te hebben als logopedist-stottertherapeut stopt zij met haar werkzaamheden.

Logopediepraktijk Oldambt zal worden voortgezet door Jelle Wagenaar, logopedist-stottertherapeut, en het team van enthousiaste collega’s Tineke Miedema, Marthe Smit Duyzentkunst, Jacobien van Eerden en Pascal Lieben. Pascal neemt de werkzaamheden van Gerdi Koeleman over, die een baan in Hoogezand heeft gevonden.

Logopediepraktijk Oldambt is met specialisaties in stottertherapie, logopedie bij ziekte van Parkinson, behandeling van lees- en spellingproblemen en natuurlijk de behandeling van spraak -, taal – en stemproblemen een begrip in de gemeente Oldambt voor jong en oud. De praktijk heeft verschillende vestigingen in Winschoten, Scheemda, Oostwold, Bad Nieuweschans, Finsterwolde en Drieborg.

De logopedisten van Logopediepraktijk Oldambt zetten met kennis en plezier hun werkzaamheden voort! U kunt ons vinden via onze website www.logopedieoldambt.nl

Bekijk ook

Vrijdag 16 juli zijn wij niet bereikbaar

De praktijk is de gehele zomervakantie 2021 geopend, met uitzondering van vrijdag 16 juli. Op deze dag is de praktijk dicht. U kunt natuurlijk een voicemailbericht inspreken en/of een e-mail sturen naar info@logopedieoldambt.nl Wij nemen zo snel mogelijk…
Lees het hele bericht

Opening zomervakantie 2021

De praktijk is gedurende de zomervakantie gewoon geopend en telefonisch bereikbaar. 
Lees het hele bericht

"Hoe was het op school vandaag?"

In dit interessante stuk (zie link) wordt in gegaan op hoe we de vraag 'hoe was het op school?' op een andere manier zouden kunnen stellen aan ons kind. 
Lees het hele bericht