Er gaat wat veranderen!

Op 31 december aanstaande trekt Anja Korteweg, logopedist, stottertherapeut en praktijkhouder voor het laatst de deur achter zich dicht van Logopediepraktijk Oldambt. Na 33 jaar gewerkt te hebben als logopedist-stottertherapeut stopt zij met haar werkzaamheden.

Logopediepraktijk Oldambt zal worden voortgezet door Jelle Wagenaar, logopedist-stottertherapeut, en het team van enthousiaste collega’s Tineke Miedema, Marthe Smit Duyzentkunst, Jacobien van Eerden en Pascal Lieben. Pascal neemt de werkzaamheden van Gerdi Koeleman over, die een baan in Hoogezand heeft gevonden.

Logopediepraktijk Oldambt is met specialisaties in stottertherapie, logopedie bij ziekte van Parkinson, behandeling van lees- en spellingproblemen en natuurlijk de behandeling van spraak -, taal – en stemproblemen een begrip in de gemeente Oldambt voor jong en oud. De praktijk heeft verschillende vestigingen in Winschoten, Scheemda, Oostwold, Bad Nieuweschans, Finsterwolde en Drieborg.

De logopedisten van Logopediepraktijk Oldambt zetten met kennis en plezier hun werkzaamheden voort! U kunt ons vinden via onze website www.logopedieoldambt.nl

Bekijk ook

Opening praktijk

Premier Rutte kondigde vanavond (14 december) een lockdown aan. Logopedie behoort tot de medische contactberoepen die uitgezonderd zijn van de lockdown. Dat betekent dat de praktijk open blijft met uiteraard de geldende maatregelen. Indien u vragen heeft …
Lees het hele bericht

Openingstijden in de kerstvakantie

De praktijk is gesloten van vrijdag 25 december t/m vrijdag 1 januari. Vanaf maandag 4 januari zijn wij weer geopend en telefonisch bereikbaar.
Lees het hele bericht