Logopedieoldambt aan de slag met tele-logopedie

In ons vorig nieuwsbericht las u over de voorlopige sluiting van de praktijk in verband met de landelijke maatregelen die werden genomen om het Corona-virus in te dammen. Sindsdien is er veel veranderd. Wij bieden nu namelijk logopedische behandeling via tele-logopedie!

Dat betekent dat wij elkaar middels video-bellen kunnen zien en spreken. De logopedisten van Logopediepraktijk Oldambt hebben zich de afgelopen twee weken enorm ingezet om ervoor te zorgen dat de logopedische zorg voor jong en oud zoveel mogelijk gecontinueerd kan worden. En met succes!

Indien u uzelf of uw kind wil aanmelden voor logopedie, kunt u bellen naar 0597-432265. Mochten wij op dat moment niet op onze hoofdlocatie aanwezig zijn, spreek dan gerust een voicemailbericht in. U kunt ook mailen naar: info@logopedieoldambt.nl. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden omtrent tele-logopedie te bespreken. Als u niet beschikt over de middelen om tele-logopedie in te kunnen zetten, kunnen wij samen met u kijken naar alternatieven.

Tot ziens!

Het team van Logopediepraktijk Oldambt:

Jelle, Tineke, Marthe, Jacobien, Ingrid, Djoeke en Stèphanie

Bekijk ook

Vrijdag 16 juli zijn wij niet bereikbaar

De praktijk is de gehele zomervakantie 2021 geopend, met uitzondering van vrijdag 16 juli. Op deze dag is de praktijk dicht. U kunt natuurlijk een voicemailbericht inspreken en/of een e-mail sturen naar info@logopedieoldambt.nl Wij nemen zo snel mogelijk…
Lees het hele bericht

Opening zomervakantie 2021

De praktijk is gedurende de zomervakantie gewoon geopend en telefonisch bereikbaar. 
Lees het hele bericht

"Hoe was het op school vandaag?"

In dit interessante stuk (zie link) wordt in gegaan op hoe we de vraag 'hoe was het op school?' op een andere manier zouden kunnen stellen aan ons kind. 
Lees het hele bericht