Logopedieoldambt aan de slag met tele-logopedie

In ons vorig nieuwsbericht las u over de voorlopige sluiting van de praktijk in verband met de landelijke maatregelen die werden genomen om het Corona-virus in te dammen. Sindsdien is er veel veranderd. Wij bieden nu namelijk logopedische behandeling via tele-logopedie!

Dat betekent dat wij elkaar middels video-bellen kunnen zien en spreken. De logopedisten van Logopediepraktijk Oldambt hebben zich de afgelopen twee weken enorm ingezet om ervoor te zorgen dat de logopedische zorg voor jong en oud zoveel mogelijk gecontinueerd kan worden. En met succes!

Indien u uzelf of uw kind wil aanmelden voor logopedie, kunt u bellen naar 0597-432265. Mochten wij op dat moment niet op onze hoofdlocatie aanwezig zijn, spreek dan gerust een voicemailbericht in. U kunt ook mailen naar: info@logopedieoldambt.nl. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden omtrent tele-logopedie te bespreken. Als u niet beschikt over de middelen om tele-logopedie in te kunnen zetten, kunnen wij samen met u kijken naar alternatieven.

Tot ziens!

Het team van Logopediepraktijk Oldambt:

Jelle, Tineke, Marthe, Jacobien, Ingrid, Djoeke en Stèphanie

Bekijk ook

Opening feestdagen 2023

De praktijk is gesloten op 25 en 26 december en op 1 januari 2024.  Het team van Logopediepraktijk Oldambt wenst u fijne dagen en een goed en gezond 2024! Vriendelijke groet, Jelle, Tineke, Jacobien, Ingrid, Stèphanie & Lissy
Lees het hele bericht

De week van de Afasie

Deze week is het de week van de Afasie. Logopediepraktijk Oldambt behandelt ook mensen met afasie. RTV Noord heeft hierover een artikel geschreven die wij graag met u delen.
Lees het hele bericht

Vacature

Wij hebben een vacature!
Lees het hele bericht