Logopedieoldambt aan de slag met tele-logopedie

In ons vorig nieuwsbericht las u over de voorlopige sluiting van de praktijk in verband met de landelijke maatregelen die werden genomen om het Corona-virus in te dammen. Sindsdien is er veel veranderd. Wij bieden nu namelijk logopedische behandeling via tele-logopedie!

Dat betekent dat wij elkaar middels video-bellen kunnen zien en spreken. De logopedisten van Logopediepraktijk Oldambt hebben zich de afgelopen twee weken enorm ingezet om ervoor te zorgen dat de logopedische zorg voor jong en oud zoveel mogelijk gecontinueerd kan worden. En met succes!

Indien u uzelf of uw kind wil aanmelden voor logopedie, kunt u bellen naar 0597-432265. Mochten wij op dat moment niet op onze hoofdlocatie aanwezig zijn, spreek dan gerust een voicemailbericht in. U kunt ook mailen naar: info@logopedieoldambt.nl. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden omtrent tele-logopedie te bespreken. Als u niet beschikt over de middelen om tele-logopedie in te kunnen zetten, kunnen wij samen met u kijken naar alternatieven.

Tot ziens!

Het team van Logopediepraktijk Oldambt:

Jelle, Tineke, Marthe, Jacobien, Ingrid, Djoeke en Stèphanie

Bekijk ook

Vernieuwde website!

Onze website is vernieuwd met veel dank aan NC-websites! Er zijn nog een paar onderdelen in opbouw, maar we zijn nu al erg blij met het resultaat. Ga gerust eens rondkijken!
Lees het hele bericht

Maatregelen tegen Corona

Aan onze patiënten en ouders, Sinds enkele dagen zijn er extra maatregelen van kracht om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Logopediepraktijk Oldambt wil u graag informeren over hoe wij hiermee omgaan.
Lees het hele bericht

Problemen met e-mail

De problemen met het versturen en ontvangen van e-mail zijn gelukkig opgelost!!
Lees het hele bericht