Logopedieoldambt aan de slag met tele-logopedie

In ons vorig nieuwsbericht las u over de voorlopige sluiting van de praktijk in verband met de landelijke maatregelen die werden genomen om het Corona-virus in te dammen. Sindsdien is er veel veranderd. Wij bieden nu namelijk logopedische behandeling via tele-logopedie!

Dat betekent dat wij elkaar middels video-bellen kunnen zien en spreken. De logopedisten van Logopediepraktijk Oldambt hebben zich de afgelopen twee weken enorm ingezet om ervoor te zorgen dat de logopedische zorg voor jong en oud zoveel mogelijk gecontinueerd kan worden. En met succes!

Indien u uzelf of uw kind wil aanmelden voor logopedie, kunt u bellen naar 0597-432265. Mochten wij op dat moment niet op onze hoofdlocatie aanwezig zijn, spreek dan gerust een voicemailbericht in. U kunt ook mailen naar: info@logopedieoldambt.nl. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden omtrent tele-logopedie te bespreken. Als u niet beschikt over de middelen om tele-logopedie in te kunnen zetten, kunnen wij samen met u kijken naar alternatieven.

Tot ziens!

Het team van Logopediepraktijk Oldambt:

Jelle, Tineke, Marthe, Jacobien, Ingrid, Djoeke en Stèphanie

Bekijk ook

"Hoe was het op school vandaag?"

In dit interessante stuk (zie link) wordt in gegaan op hoe we de vraag 'hoe was het op school?' op een andere manier zouden kunnen stellen aan ons kind. 
Lees het hele bericht

Opening praktijk

Premier Rutte kondigde vanavond (14 december) een lockdown aan. Logopedie behoort tot de medische contactberoepen die uitgezonderd zijn van de lockdown. Dat betekent dat de praktijk open blijft met uiteraard de geldende maatregelen. Indien u vragen heeft …
Lees het hele bericht

Openingstijden in de kerstvakantie

De praktijk is gesloten van vrijdag 25 december t/m vrijdag 1 januari. Vanaf maandag 4 januari zijn wij weer geopend en telefonisch bereikbaar.
Lees het hele bericht