Logopedieoldambt aan de slag met tele-logopedie

In ons vorig nieuwsbericht las u over de voorlopige sluiting van de praktijk in verband met de landelijke maatregelen die werden genomen om het Corona-virus in te dammen. Sindsdien is er veel veranderd. Wij bieden nu namelijk logopedische behandeling via tele-logopedie!

Dat betekent dat wij elkaar middels video-bellen kunnen zien en spreken. De logopedisten van Logopediepraktijk Oldambt hebben zich de afgelopen twee weken enorm ingezet om ervoor te zorgen dat de logopedische zorg voor jong en oud zoveel mogelijk gecontinueerd kan worden. En met succes!

Indien u uzelf of uw kind wil aanmelden voor logopedie, kunt u bellen naar 0597-432265. Mochten wij op dat moment niet op onze hoofdlocatie aanwezig zijn, spreek dan gerust een voicemailbericht in. U kunt ook mailen naar: info@logopedieoldambt.nl. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden omtrent tele-logopedie te bespreken. Als u niet beschikt over de middelen om tele-logopedie in te kunnen zetten, kunnen wij samen met u kijken naar alternatieven.

Tot ziens!

Het team van Logopediepraktijk Oldambt:

Jelle, Tineke, Marthe, Jacobien, Ingrid, Djoeke en Stèphanie

Bekijk ook

Voorstelling bibliotheek Winschoten

GRATIS VOORSTELLING VOOR KINDEREN VAN 2 - 8 JAAR DOOR THEATER PANNENKOEK
Lees het hele bericht

Adreswijziging locatie Winschoten

Met ingang van 3 augustus 2022 is onze hoofdlocatie gevestigd binnen gezondheidscentrum Emmaheerdt te Winschoten. 
Lees het hele bericht

Opening zomervakantie 2022

De praktijk is gedurende de zomervakantie gewoon geopend en telefonisch bereikbaar. Het kan natuurlijk voorkomen dat de telefoon niet wordt opgenomen, omdat wij op dat moment even afwezig zijn of aan het behandelen zijn. U kunt in dat geval gerust een voi…
Lees het hele bericht