Logopediepraktijk Oldambt zet haar deuren weer open!

Wij zijn blij u te laten weten dat het weer mogelijk is om af te spreken op onze praktijklocaties. Daarbij hanteren wij een aantal maatregelen en afspraken voor uw en onze veiligheid. Deze kunt u hieronder lezen. Wij bieden nog steeds therapie op afstand middels tele-logopedie of een combinatie van live-sessies en tele-logopedie. Heeft u vragen of wilt u graag een (nieuwe) afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via info@logopedieoldambt.nl, via het contactformulier op onze website of telefonisch (0597-432265). Ons team van logopedisten staat voor u klaar! 

Voordat u komt:

 • - Verkouden, snotterig, hoesten of koorts? Meld dit telefonisch z.s.m. bij ons. De afspraak wordt dan omgezet naar een sessie middels tele-logopedie.

Voordat u de wachtkamer binnen loopt:

 • - Eerst de handen van uzelf/uw kind desinfecteren.
 • - Heeft uw kind logopedie? Dan mogen 1 ouder en 1 kind naar binnen, geen broertjes of zusjes. Wij willen namelijk voorkomen dat de wachtkamer te vol is.

In de wachtkamer:

 • - Helaas zijn wij genoodzaakt om (tijdelijk) het speelgoed op te ruimen. U mag natuurlijk wel zelf iets meenemen, waarmee uw kind kan spelen in de wachtkamer.
 • - U bent verantwoordelijk voor het bewaren van 1,5 meter afstand tot andere wachtenden en tussen uw kind en andere wachtenden.

Naar de logopedist:

 • - Wacht tot uw logopedist u/uw kind komt ophalen uit de wachtkamer.
 • - We geven elkaar geen hand.
 • - Volwassene en logopedist houden 1,5 meter afstand van elkaar.

Na afloop van de behandeling:

 • - Er wordt een nieuwe afspraak gemaakt.
 • - We nemen de tafel/leuningen/etc. samen af met hygiënische doekjes.
 • - Bij het verlaten van de praktijk desinfecteert u opnieuw uw eigen handen (en die van uw kind).

Bovenstaande maatregelen vloeien voort uit de landelijke overheidsmaatregelen en de leidraad voor logopediepraktijken (opgesteld door onze beroepsvereniging NVLF en het RIVM). 

 

Logopediepraktijk Oldambt zet haar deuren weer open!

Bekijk ook

Verkouden en naar de logopedist? (aangepast 08-09-2020)

Er zijn nieuwe richtlijnen die wij volgen als uw kind verkouden is. Onder bepaalde omstandigheden mag uw kind namelijk gewoon naar de praktijk komen. Als uw kind verkouden is, neem dan contact met ons op voor overleg. Dit kan telefonisch via 0597-432265 e…
Lees het hele bericht

Vernieuwde website!

Onze website is vernieuwd met veel dank aan NC-websites! Er zijn nog een paar onderdelen in opbouw, maar we zijn nu al erg blij met het resultaat. Ga gerust eens rondkijken!
Lees het hele bericht

Logopedieoldambt aan de slag met tele-logopedie

In ons vorig nieuwsbericht las u over de voorlopige sluiting van de praktijk in verband met de landelijke maatregelen die werden genomen om het Corona-virus in te dammen. Sindsdien is er veel veranderd. Wij bieden nu namelijk logopedische behandeling via …
Lees het hele bericht