Maatregelen tegen Corona

Aan onze patiënten en ouders,

Sinds enkele dagen zijn er extra maatregelen van kracht om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Logopediepraktijk Oldambt wil u graag informeren over hoe wij hiermee omgaan.

Wij hebben besloten om de praktijklocaties te sluiten, met uitzondering van spoedgevallen (b.v. slikstoornissen). Om de afspraken toch door te kunnen laten gaan, hebben wij vandaag en morgenochtend spoedoverleg met het team om ons voor te bereiden op tele-logopedie. Tele-logopedie betekent dat logopedist en patiënt elkaar kunnen zien en spreken via een online video-verbinding, zoals Skype. Zorgverzekeraars steunen dit idee en vergoeden deze vorm van behandelen. Wij zijn erg blij met deze mogelijkheid!

Behalve maandag en dinsdagochtend kunnen afspraken deze week doorgaan op het geplande tijdstip. In bepaalde gevallen zal uw logopedist contact met u opnemen voor overleg. Wij vragen u om alvast Skype te installeren op uw tablet/iPad, laptop of pc of mobiele telefoon. U kunt dit gratis downloaden. Dat doet u via de volgende link: https://www.skype.com/nl/get-skype/. Heeft u geen mogelijkheid om Skype te installeren, neem dan contact met ons op voor overleg over een alternatief. Uw logopedist kan u (indien nodig) de eerste keer helpen met het tot stand brengen van de verbinding. Zorg ervoor dat u (samen met uw kind) klaar zit voor de sessie op de afgesproken tijd. Het is van belang dat u in een rustige omgeving zit met een goed werkende internetverbinding. Mocht de tijd aangepast moeten worden, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We zullen dan samen naar een oplossing zoeken.

Voor ons is dit ook nieuw; wij zetten onze schouders eronder en samen zullen we kijken hoe we de tele-logopedie zo praktisch en goed mogelijk kunnen invullen. We gaan er het beste van maken en hopen op deze manier bij te dragen aan het verminderen van de verspreiding van het Coronavirus! Voor vragen kunt u altijd bellen (0597-432265) of mailen (info@logopedieoldambt.nl).

Vriendelijke groet,

Het team van Logopediepraktijk Oldambt

Maatregelen tegen Corona

Bekijk ook

Opening praktijk

Premier Rutte kondigde vanavond (14 december) een lockdown aan. Logopedie behoort tot de medische contactberoepen die uitgezonderd zijn van de lockdown. Dat betekent dat de praktijk open blijft met uiteraard de geldende maatregelen. Indien u vragen heeft …
Lees het hele bericht

Openingstijden in de kerstvakantie

De praktijk is gesloten van vrijdag 25 december t/m vrijdag 1 januari. Vanaf maandag 4 januari zijn wij weer geopend en telefonisch bereikbaar.
Lees het hele bericht