Mondkapjes in de praktijk

Wij vragen onze volwassen patiënten en ouders van kinderen om een mondkapje te dragen in onze wachtkamers en behandelruimtes. Indien u geen mondkapje mee heeft, kunnen wij u mondkapje aanbieden. 

Voor onze praktijk in Winschoten heeft het de voorkeur dat ouders van kinderen buiten of in de auto wachten, tenzij uw logopedist andere afspraken met u heeft gemaakt. Uw logopedist vangt uw kind op bij de ingang. Hiermee willen wij een (te) volle wachtruimte voorkomen, zodat onze oudere patiënten en mensen die moeilijk kunnen lopen een plek hebben om te zitten. Zelf zullen wij in de wachtruimtes en in bepaalde gevallen ook in de behandelkamer een mondkapje dragen. Middels deze maatregel willen wij als praktijk zorg dragen voor u en voor onze volwassen patiënten als bescherming tegen en preventie van verspreiding van het Corona-virus. Wij hopen op uw medewerking en begrip! 

Mondkapjes in de praktijk

Bekijk ook

Opening feestdagen 2023

De praktijk is gesloten op 25 en 26 december en op 1 januari 2024.  Het team van Logopediepraktijk Oldambt wenst u fijne dagen en een goed en gezond 2024! Vriendelijke groet, Jelle, Tineke, Jacobien, Ingrid, Stèphanie & Lissy
Lees het hele bericht

De week van de Afasie

Deze week is het de week van de Afasie. Logopediepraktijk Oldambt behandelt ook mensen met afasie. RTV Noord heeft hierover een artikel geschreven die wij graag met u delen.
Lees het hele bericht

Vacature

Wij hebben een vacature!
Lees het hele bericht