Mondkapjes in de praktijk

Wij vragen onze volwassen patiënten en ouders van kinderen om een mondkapje te dragen in onze wachtkamers en behandelruimtes. Indien u geen mondkapje mee heeft, kunnen wij u mondkapje aanbieden. 

Voor onze praktijk in Winschoten heeft het de voorkeur dat ouders van kinderen buiten of in de auto wachten, tenzij uw logopedist andere afspraken met u heeft gemaakt. Uw logopedist vangt uw kind op bij de ingang. Hiermee willen wij een (te) volle wachtruimte voorkomen, zodat onze oudere patiënten en mensen die moeilijk kunnen lopen een plek hebben om te zitten. Zelf zullen wij in de wachtruimtes en in bepaalde gevallen ook in de behandelkamer een mondkapje dragen. Middels deze maatregel willen wij als praktijk zorg dragen voor u en voor onze volwassen patiënten als bescherming tegen en preventie van verspreiding van het Corona-virus. Wij hopen op uw medewerking en begrip! 

Mondkapjes in de praktijk

Bekijk ook

"Hoe was het op school vandaag?"

In dit interessante stuk (zie link) wordt in gegaan op hoe we de vraag 'hoe was het op school?' op een andere manier zouden kunnen stellen aan ons kind. 
Lees het hele bericht

Opening praktijk

Premier Rutte kondigde vanavond (14 december) een lockdown aan. Logopedie behoort tot de medische contactberoepen die uitgezonderd zijn van de lockdown. Dat betekent dat de praktijk open blijft met uiteraard de geldende maatregelen. Indien u vragen heeft …
Lees het hele bericht

Openingstijden in de kerstvakantie

De praktijk is gesloten van vrijdag 25 december t/m vrijdag 1 januari. Vanaf maandag 4 januari zijn wij weer geopend en telefonisch bereikbaar.
Lees het hele bericht