Mondkapjes in de praktijk

Wij vragen onze volwassen patiënten en ouders van kinderen om een mondkapje te dragen in onze wachtkamers en behandelruimtes. Indien u geen mondkapje mee heeft, kunnen wij u mondkapje aanbieden. 

Voor onze praktijk in Winschoten heeft het de voorkeur dat ouders van kinderen buiten of in de auto wachten, tenzij uw logopedist andere afspraken met u heeft gemaakt. Uw logopedist vangt uw kind op bij de ingang. Hiermee willen wij een (te) volle wachtruimte voorkomen, zodat onze oudere patiënten en mensen die moeilijk kunnen lopen een plek hebben om te zitten. Zelf zullen wij in de wachtruimtes en in bepaalde gevallen ook in de behandelkamer een mondkapje dragen. Middels deze maatregel willen wij als praktijk zorg dragen voor u en voor onze volwassen patiënten als bescherming tegen en preventie van verspreiding van het Corona-virus. Wij hopen op uw medewerking en begrip! 

Mondkapjes in de praktijk

Bekijk ook

Vrijdag 16 juli zijn wij niet bereikbaar

De praktijk is de gehele zomervakantie 2021 geopend, met uitzondering van vrijdag 16 juli. Op deze dag is de praktijk dicht. U kunt natuurlijk een voicemailbericht inspreken en/of een e-mail sturen naar info@logopedieoldambt.nl Wij nemen zo snel mogelijk…
Lees het hele bericht

Opening zomervakantie 2021

De praktijk is gedurende de zomervakantie gewoon geopend en telefonisch bereikbaar. 
Lees het hele bericht

"Hoe was het op school vandaag?"

In dit interessante stuk (zie link) wordt in gegaan op hoe we de vraag 'hoe was het op school?' op een andere manier zouden kunnen stellen aan ons kind. 
Lees het hele bericht