Ons team

Anja Korteweg

In 1985 ben ik afgestudeerd als logopedist en sindsdien ben ik ook praktijkhouder. Ik heb me vooral gespecialiseerd in de behandeling van stotterende mensen, zowel jong als oud. Daarnaast behandel ik veel kinderen met complexe taalproblematiek.

In de loop der jaren heeft Logopediepraktijk Oldambt zich ontwikkeld tot een professionele, KIWA gecertificeerde logopedische praktijk van waaruit logopedische zorg wordt aangeboden in de gemeente Oldambt. Ik werk samen met een prettige groep collega’s, die ik graag aan u voorstel:

Tineke Miedema

Na mijn studie aan de ALO ben ik in 1990 afgestudeerd als logopedist. Sinds 1995 werk ik 3 dagen per week bij Logopediepraktijk Oldambt. Naast de algemene logopedische behandelingen geef ik stembehandelingen aan volwassenen. Ik behandel mensen die een laryngectomie hebben ondergaan en ik ben als logopedist aangesloten bij ParkinsonNet.

Samen met Marthe behandel ik kinderen met afwijkend mondgedrag die behandeld worden door een orthodontist en tandarts.

Marthe Smit Duyzentkunst

Ik ben in 2005 afgestudeerd als logopedist en werk sinds 2006 bij Logopediepraktijk Oldambt. Ik behandel vooral kinderen en volwassenen met stem- , articulatie- en taalproblemen. Daarnaast kunnen mensen met open mondgewoonte of een afwijkend slikpatroon (oromyofunctionele problematiek) bij mij terecht. In 2016 heb ik, net als Tineke, de cursus Prompt gedaan. Deze methode kan worden gebruikt bij kinderen met verstaanbaarheidsproblemen.

Jelle Wagenaar

Ik ben in 2009 afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool Groningen en heb sindsdien gewerkt in de vrije vestiging. Sinds 1 januari 2017 ben ik mede eigenaar van Logopediepraktijk Oldambt.

Ik heb ervaring opgedaan in het werken met kinderen, ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Ik ben tevens sensorische integratie therapeut en dyslexiespecialist. Sinds kort ben ik afgestudeerd als stottertherapeut aan de Europese opleiding voor stottertherapie (ECSF).

Jacobien van Eerden-Buikema

In 2009 ben ik afgestudeerd als logopedist. Sindsdien ben ik werkzaam geweest op de Guyotschool (met dove en slechthorende  kinderen), maar vooral binnen de logopedische praktijk. Sinds maart 2017 werk ik als allround logopedist bij Logopediepraktijk Oldambt. De laatste jaren werk ik erg veel met (jonge) kinderen met spraak- en taalproblematiek en hierin heb ik mij gespecialiseerd met behulp van cursussen. Verder behandel ik, net als Tineke en Marthe, mensen met afwijkend mondgedrag.

 

Gerdi Koeleman-Manting

In maart 2017 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool in Groningen en sindsdien heb ik gewerkt in de vrije vestiging. Sinds februari 2018 werk ik als allround logopedist bij Logopediepraktijk Oldambt. Ik behandel vooral kinderen en volwassenen met stem- , articulatie- en taalproblemen. Verder behandel ik, net als Tineke, Marthe en Jacobien, mensen met afwijkend mondgedrag. 

 

Meer informatie?

Locatie Winschoten

Vissersdijk 21

9671 EG Winschoten

Locatie Scheemda

Stationsstraat 15

9679 EA Scheemda

Locatie Bad Nieuweschans

Linteloostraat 1

9693 BG Bad Nieuweschans

Locatie Oostwold

MFC De Meerkant

Huningaweg 8

9682 PB Oostwold

Locatie Finsterwolde

Bospad 6

9684 AW Finsterwolde

0597 458 655

Locatie Drieborg

Geert Topelenstraat 9

9688 RN Drieborg