Algemeen

Bij Logopediepraktijk Oldambt zijn 7 logopedisten werkzaam met ieder eigen specialisaties, zodat u of uw kind de juiste logopedische zorg krijgt. Wij verlenen hulp bij stoornissen op het gebied van mondfuncties, adem, stem, spraak, taal en horen.

Door te praten en te luisteren begrijpen wij elkaar. In het dagelijkse leven is het spreken onmisbaar. Om te spreken moeten wij ademen, gebruiken wij onze stembanden, keel, neus, kaken, tong en lippen.

Om te kunnen spreken moeten wij ook kunnen horen, denken en begrijpen. Spreken is dus een ingewikkeld proces. Stoornissen daarin worden door de logopedisten van Logopediepraktijk Oldambt behandeld in samenwerking met de huisarts, jeugdarts, specialist, tandarts of orthodontist.

Logopedie is meer dan spraakles, zodat u voor alle problemen die met de communicatie te maken hebben bij de logopedist terecht kunt.

De behandelingen vinden plaats in de hoofdvestiging van Logopediepraktijk Oldambt in Winschoten en de nevenvestigingen in Bad Nieuweschans, Oostwold, Scheemda, Finsterwolde, Drieborg, Heiligerlee en Beerta.

Op medische indicatie kan de behandeling ook aan-huis plaatsvinden.