Algemeen

 

Bij Logopediepraktijk Oldambt zijn vier logopedisten werkzaam met ieder eigen specialisaties, zodat u of uw kind de juiste logopedische zorg krijgt. Wij verlenen hulp bij stoornissen op het gebied van mondfuncties, adem, stem, spraak, taal en horen.

Door te praten en te luisteren begrijpen wij elkaar. In het dagelijkse leven is het spreken onmisbaar. Om te spreken moeten wij ademen, gebruiken wij onze stembanden, keel, neus, kaken, tong en lippen.

Om te kunnen spreken moeten wij ook kunnen horen, denken en begrijpen. Spreken is dus een ingewikkeld proces. Stoornissen daarin worden door de logopedisten van Logopediepraktijk Oldambt behandeld in samenwerking met de huisarts, jeugdarts, specialist, tandarts of orthodontist.

Logopedie is meer dan spraakles zodat u voor alle problemen die met de communicatie te maken hebben bij de logopedist terecht kunt.

De behandelingen vinden plaats in de hoofdvestiging van Logopediepraktijk Oldambt in Winschoten en de nevenvestigingen in Bad Nieuweschans, Oostwold en Scheemda. Op medische indicatie kan ook aan huis behandeling plaatsvinden.

 

Wij nodigen u graag uit voor een klantervaringsonderzoek:

Meer informatie?

Locatie Winschoten

Vissersdijk 21

9671 EG Winschoten

Locatie Scheemda

Stationsstraat 15

9679 EA Scheemda

Locatie Bad Nieuweschans

Linteloostraat 1

9693 BG Bad Nieuweschans

Locatie Oostwold

MFC De Meerkant

Huningaweg 8

9682 PB Oostwold

Locatie Finsterwolde

Bospad 6

9684 AW Finsterwolde

0597 458 655

Locatie Drieborg

Geert Topelenstraat 9

9688 RN Drieborg